söndag 26 april 2009

LO, Beachbrud

Vet att jag skulle tentaplugga, men var tvungen att testa min nya edge scraper! Gjorde denna LO till min kompis som är på bilden, hon fick den som en sorts inflyttningspresent igår när jag var på fest hos henne. Tror hon blev glad för den i varje fall..

3 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig lo!
    Haha, jo visst är det kul, kontraster utan dess like! Dock har vi riktigt varmt här inne i stan på balkongen, men snön den envisas med att ligga kvar än :)

    SvaraRadera
  2. Hej hej! Surfar runt och trillade in här. Massa fint att se! KLart att kompisen blev jätteglad för LO:n, den är toppen! Försöker mig på såna själv ibland men annars blr det mest kort scrappade för min del. Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  3. Riktigt härlig LO :-) Man känner glädjen genom fotografiet. Vi har samma dilemma du och jag verkar det som; Pysslar istället för att plugga till tenta... Precis samma gör jag nu. Borde skriva på min hemtenta men kollar pyssel på nätet hahaha. Och det blir inte bättre av att det är kanonväder ute... Jag läser också lärarprogrammet (såg att du gör det också) inriktning Barn & ungas uppväxtvillkor. Vilken läser du?
    Kram kram!

    SvaraRadera